(Artikelnr: JBK-52011/12/13 intergr.)
Innovatief - Functioneel - Esthetisch

Bestek met een ergonomisch ontwerp om mensen met een beperkte hand- en polsfunctie meer vertrouwen te geven aan tafel.

Integral is een bestekmodel speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperkte hand- en polsfunctie. De esthetische uitstraling en bewezen functionaliteit zorgen ervoor dat mensen zelfstandig kunnen eten en maken het dagelijks genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

Het ontwerp

Ontwerper Isabel Heubl heeft Integral met groot inlevingsvermogen ontwikkeld na intensieve studies naar de omstandigheden en leefwijze van mensen met een beperkte hand- en polsfunctie. ‘Integral’ combineert esthetisch design met perfecte functionaliteit.

De esthetiek

Het elegante, sierlijke ontwerp is gebaseerd op klassieke bestek vormen. Dit onderstreept dat Integral een normaal bestek is dat slechts een klein beetje anders oogt.

De kwaliteit

Integral is een toevoeging aan het Amefa bestek assortiment en is vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, wat zorgt voor een duurzaam, hoogglans bestek dat jarenlang mee gaat. Integral is vaatwasmachinebestendig.

De functionaliteit

Het bolvormige handvat past perfect in de palm van de hand en zorgt er voor dat het bestek goed vast te houden is.

  1. De afgevlakte bovenzijde van het mes maakt het voor de gebruiker eenvoudiger om druk op het mes uit te oefenen tijdens het snijden.
  2. De dunne overgang van het handvat naar de bak zorgt er voor dat het bestek op verschillende manieren vast te houden is.
  3. De lichte ronding in het lemmet van het mes zorgt er voor dat het mes tijdens het snijden een schommelende beweging kan maken, wat het gebruik vereenvoudigd.
  4. Door het verhoogde handvat is het bestek eenvoudig op te pakken van vlakke oppervlakken.
  5. De afgeplatte onderzijde van het handvat voorkomt dat het bestek omrolt.
Gewicht;
Lepel: 113 gr.
Vork: 108 gr.
Mes: 118 gr.
Prijsinformatie:
Prijs per set a 3 stuks:
€ 62,50 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

JBK-52011/12/13 intergr. 

Verzendkosten

€ 6,95